Kans op vertraging als u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat

Foto: Google View

Het JBZ is  maandag 4 juni 2018 gestart met onderhoudswerkzaamheden in de bezoekersgarage. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Daarbij worden steeds enkele verdiepingen tijdelijk gesloten.

Tussen 25 juni en 30 juli is de bezoekersgarage helemaal gesloten. Patiënten en bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis. Op de eerste dag is dat niet vlekkeloos verlopen met als resultaat lange rijen van wachtende auto’s tot op de Vlijmenseweg toe die een plekje zoeken. maar de slagbomen naar het parkeerterrein toe kunnen het aanbod niet aan. En ook de andere kant op loopt evenmin vlot. Later op de dag is er een extra toegang en uitgang open gesteld en zijn er extra verkeersregelaars ingezet.

Wat kunt u nog  verwachten?
Het JBZ voert de werkzaamheden in fases uit:
Van 25 juni tot 30 juli is de bezoekersgarage helemaal gesloten.
Van 30 juli tot 17 september zijn verdieping 5 en 6 van de bezoekersgarage gesloten.

Shuttleservice
Er rijdt tijdens de werkzaamheden een extra shuttleservice tussen het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis en de hoofdingang. De shuttleservice is vooral bedoeld voor patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn of een beperking hebben.

Extra invalideparkeerplaatsen
In de periode dat de bezoekersgarage helemaal gesloten is, zijn er extra invalideparkeerplekken beschikbaar op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis.

Laadpalen elektrische auto’s
Het is niet mogelijk gebruik te maken van de laadpalen voor elektrische auto’s in de bezoekersgarage in de periode dat deze helemaal gesloten is. Er zijn geen laadpalen op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen