Vught kan nog wel wat Herenboeren gebruiken

Foto: Herenboeren Wilhelmina

De Herenboeren die even ten zuiden van het Vught op landgoed Wilhelminapark een coöperatieve boerderij runnen, houden op maandag 24 september een informatieavond. Hiervoor strijken ze neer in het Raadhuis van Vught.

Op het kleinschalige boerenbedrijf tussen Vught en Boxtel, produceren ruim 160 huishoudens op een duurzame manier hun eten: aardappelen, groenten, fruit, eieren en vlees van runderen, varkens en kippen. Ze trekken er echter niet zelf met de tractor op uit maar hebben een boer in dienst die exclusief voor hen het eten produceert dat de Herenboeren willen eten.

Vughtse Herenboeren
De leden van de coöperatie komen vrijwel allemaal uit de regio, ook uit Vught. Maar ze hebben de indruk dat er in Vught nog veel mensen zijn die geen weet hebben van deze bijzondere en eigentijdse vorm van duurzaam in je eten voorzien.

Daarom houden de Herenboeren op maandag 24 september een informatieavond in het Raadhuis, gelegen aan het Leeuwensteinplein 5 in Vught. De avond begint om 19.30 uur.

Op de website www.HerenboerenWilhelminapark.nl en Facebook staat veel meer informatie over dit bijzondere duurzame initiatief zo dichtbij huis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties