Stadstoezicht ondersteunt JBZ bij verbeteren verkeerssituatie

Foto: Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vanaf vandaag maandag 17 september gaat de afdeling Stadstoezicht van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch het JBZ ondersteunen bij het verbeteren van de verkeerssituatie bij de taxistandplaatsen en de Kiss and Ride zone op het voorplein. Deze plekken zijn bedoeld voor taxi’s en bezoekers die patiënten ophalen en wegbrengen.

Het komt regelmatig voor dat bezoekers langere tijd parkeren op een taxistandplaats of in de Kiss and Ride zone. Dit maakt dat er onvoldoende plek is voor het halen en brengen van patiënten.

Stadstoezicht
De medewerkers van Stadstoezicht gaan gedurende twee weken dagelijks controleren en daarbij mensen die foutief parkeren in de Kiss and Ride zone aanspreken en hen naar de juiste parkeergelegenheid verwijzen. Na deze periode worden ook boetes toegekend als een auto fout geparkeerd staat.

Parkeren
Als je in het ziekenhuis moet zijn, kun je parkeren in de bezoekersgarage of op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis. Binnen 30 minuten kun je kosteloos uitrijden. Er zijn voldoende rolstoelen aanwezig in de bezoekersgarage en op het terrein.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Reacties