21 oktober Etenstijd bij Visio De Vlasborch

Foto: Leo Willemen

Zondag 21 oktober 2018 is er weer Etenstijd bij Visio De Vlasborch, Vlasmeersestraat 99. Bij deelname aan Etenstijd geniet u, samen met anderen, van een heerlijk diner. Aansluitend is er een muzikaal optreden.

Het diner: bouillon met tuinkruiden, Bretonse schnitzel met paprikasaus, witlof met ham/kaassaus en aardappelpuree. Leo Willemen zorgt voor een gevarieerde muzikale omlijsting (piano en zang), waarbij nog een gesprek kan plaatsvinden en voor de liefhebber gedanst kan worden. Leo heeft zichzelf het spelen op muziekinstrumenten aangeleerd. In de loop der jaren componeerde hij een aantal piano-improvisaties.


Men kan kiezen voor diner én muziek: € 7,50, enkel een diner: € 5,00 of voor alleen een muzikale middag (incl. koffie/thee)  € 3,50. Graag zoveel mogelijk gepast betalen.  Tijd, start diner: 12.30 uur, start muziek: 14.00-ca.16.00 uur
Aanmelden en betalen uiterlijk maandag 15 oktober via ABZ, Heuvel 2, Vught. Tel. 073-6572000 of  [email protected]

Geen vervoer? De seniorenbus rijdt voor Etenstijd. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus,
073–7113191. Meld u aan, iedereen is welkom!
In een eerdere publicatie is er vermeld dat de maaltijd bij Etenstijd een lunch betreft, die is echter niet het geval. De maaltijd bij Etenstijd is altijd een diner.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen