Straling een van de problemen van deze tijd

Foto: Pixabay

In de koffie en theetuin van Buitenlust aan de Esscheweg 274A te Vught, wordt zondag 24 februari aandacht besteed aan het begrip straling, aardstralen, entiteiten en huisreinigingen.

Gerard van Run gaat u deze middag alles over deze onderwerpen vertellen. Hij laat u kennis maken met de wichelroede, de soorten van aardstralen, wat entiteiten zijn en hoe u uw huis kunt laten reinigen. Ook voor uw bedrijf kan het belangrijk zijn eens een reiniging te laten uitvoeren, het komt de sfeer en de werkresultaten in uw bedrijf ten goede.

Zijn hele verhaal met praktische informatie heeft hij samengevat in een syllabus welke u tegen een vergoeding van 5 euro na afloop van de bijeenkomst mee kunt nemen.

Op de zaterdag of zondag volgend op deze dag kunt u mee de natuur in, om wat u geleerd en gelezen hebt, in de praktijk te kunnen gaan herkennen. Wellicht gaat er een wereld voor u open.

De middag wordt gehouden in de kas van Buitenlust en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Deelname bedraagt € 15, = incl. Gratis koffie, thee of fris met heerlijke taart. Aanmelden, via WhatsApp 06-31949614 of mail [email protected] , dan bent u er zeker van dat u kunt deelnemen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen