Bewegen voor senioren op maandagmiddag

Foto: Ouderen Samen

Er is weer plaats bij de beweeggroep van maandagmiddag. Ouderen Samen biedt op deze middag een leuke beweegactiviteit aan. Een maal per maand wordt er na de beweegles koffie/thee gedronken in de Rode Rik.

Er wordt op een gezellige en ook uitdagende manier les gegeven door Jolanda Vlaminckx. Jolanda gaat op verschillende niveaus met de senioren aan de slag. Iedere senior kan meedoen! Als je zin hebt om hieraan mee te doen adviseren we je om gemakkelijke kleding aan te trekken. Als je geen sportschoenen hebt dan volstaan schone schoenen ook.

Op  maandag om 14.00 uur kun je binnenlopen en kennismaken met Jolanda en meedoen. Na de tweede proefles kun je inschrijven. Je betaalt € 2,– per les, voorafgaand aan een blok van 10 lessen te voldoen. Er zijn 4 termijnen van 10 lessen. Per termijn betaal je € 20,–.

Heeft u geen vervoer?
De Seniorenbus Vught vervoert senioren naar de beweegmiddag. Leden van de Seniorenbus betalen € 0,50 en niet-leden € 1,00 per rit. Je kunt contact opnemen met de Seniorenbus Vught via 073-711 31 91.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ouderen Samen: www.ouderensamen.nl Maandagmiddag 14.15 – 15.15 uur | Hertog van Brabantschool, ingang Hertoglaan 4b.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen