De Smartmakers Ondernemer van de maand Augustus

Foto: De Smartmakers

De Smartmakers is door de vele inzendingen gekozen tot ondernemer van de maand augustus. Wij spraken met eigenaar Teun Lommers over hoe het nu gaat met zijn bedrijf aan de Kerkstraat 7 in Vught

“Inmiddels is de winkel van De Smartmakers 4 maanden geopend en het gaat heel goed met ons. We hebben ongelofelijk veel positieve reacties gehad op onze winkel. Van klanten maar ook zeker van collega ondernemers in het centrum. We voelen ons heel welkom. De huiselijke uitstraling van onze winkel spreekt iedereen erg aan. De mensen zijn ook blij verrast dat er nu eindelijk ook een repairshop in het centrum van Vught zit. Hoe handig is het om je toestel even bij ons af te geven en ondertussen om de hoek je boodschappen te kunnen doen!

Tot op heden hebben we ons vooral gericht op de reparatie van smartphones, tablets en laptops. Bij De Smartmakers kun je overigens terecht voor zo goed als alle merken waarvoor onderdelen te krijgen zijn. De meeste repairshops repareren alleen Apple of Samsung toestellen, maar tegenwoordig zijn er veel mensen die een ander merk telefoon hebben zoals Huawei, Oneplus en Xiaomi. Daarvoor kun je zeker bij ons voor terecht.

Ondertussen zijn we ook refurbished iPhones gaan verkopen. Onze klanten vroegen er vaak naar en we willen niemand teleurstellen. We hebben dan ook altijd wat toestellen beschikbaar in de winkel, maar grotendeels gaat dit op bestelling. Het toestel is doorgaans binnen 1 werkdag bij ons binnen.

Ons volgende doel is om ons te richten op de zakelijke markt. We willen de zakelijke klanten een samenwerking bieden waarbij een betrouwbare persoonlijke service voor op staat. Er zijn veel mogelijkheden bespreekbaar zoals reparatie on site, maar ook een haal- en brengservice. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Tot slot willen we natuurlijk iedereen bedanken die ons een warm hart toedraagt en op ons gestemd heeft. Zonder hen zouden we hier niet als trotse winnaars hebben gestaan! Bedankt!” Aldus een trotse Teun Lommers de winnaar van de Ondernemer van de maand Augustus.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Reacties