Tablet/iPad lessen en vragenuurtje in oktober en november

Foto: Ouderen Samen

Wilt u de wereld van de tablet of iPad leren kennen? Vrijwilligers van Ouderen Samen en Vughterstede helpen u met het ontdekken van de oneindige mogelijkheden. Van beginner tot iets meer gevorderd, de vrijwilligers helpen u graag op weg om contacten te onderhouden, informatie op te zoeken of een spelletje te spelen. Tablets kennen uiteenlopende functies en extra’s waardoor ze voor jong en oud interessant zijn.

“Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan”, is een veel gehoorde opmerking van de deelnemers aan de tabletlessen.

Locatie en data lessen

< In Huize Elisabeth op dinsdag  1, 8, 15 en 22 oktober.
< In de Rode Rik op donderdag  7, dinsdag 12, donderdag 21 en 28 november.
De lessen worden gegeven tussen 10.00 en 11.30 uur door vrijwilligers. Per cursist is er één vrijwilliger beschikbaar, u krijgt dus één op één les. Voor de 4 lessen betaalt u € 10,–, een kopje koffie of thee is inbegrepen.

Aanmelden voor de tablet/iPad lessen: U moet zich persoonlijk aanmelden om deel te kunnen nemen aan de lessen. Bij de aanmelding dient u uw tablet/iPad mee te nemen.
< In Huize Elisabeth, St Elisabethstraat 2: op dinsdag 17 september tussen 10.00 en 11.00 uur
< In de Rode Rik, Van Sonstraat 49a: op donderdag 19 september tussen 10.00 en 11.00 uur.

Vragenuurtje
Heeft u een korte vraag of even hulp nodig om verder te kunnen met uw tablet of iPad? Het spreekuur, voor zowel Android- als voor iPadgebruikers, is gratis. Aanmelden is niet nodig. Zorg dat u het wachtwoord bij u heeft. Eens per maand in de Rode Rik, Van Sonstraat 49a op vrijdagmorgen  tussen 10.00 en 11.00 uur. Dit is gratis en aanmelden is niet nodig. Schrijf de data alvast in uw agenda: 20 september, 18 oktober, 15 november en 20 december.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen