Elbrimale Musical Vught op zondag 6 oktober

Foto: Elbrimale Musical

Elbrimale Musical Vught 2019 vindt op zondagmiddag 6 oktober plaats. Met trots noteren we dit jaar de 9e keer. Een uniek Vughts muzikaal evenement dat eigenlijk niet meer weg te denken is van de jaarlijkse Vughtse Cultuuragenda.

Op deze zondagmiddag concerteren ca. 45 bijzondere musici en vocalisten op 8 unieke podia in Vught; zowel met nationale/internationale als met  Brabantse/Vughtse inbreng. Gratis en vrij entree

 Zeker dit jaar een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van muziek en muziekstijlen, zowel voor de jongeren als voor alle leeftijden daarna. Genieten van fantastisch (licht) klassiek tot populair en alles wat daar tussen ligt,.zowel van eigen bodem als van over de grenzen, gebracht door beroeps- en amateurmusici en vocalisten die graag hun muzikale passie met de toehoorders willen delen.
Wat bijvoorbeeld te denken van een Salon- en Dansorkest, of een klassiek ensemble van vijf bevlogen dames met een bijzonder niet alledaags instrumentarium; een jeugdig pianotrio, waarvan de pianiste reeds ervaring heeft met het Concertgebouw in Amsterdam,  van Jazz tot allround populair music  etc. etc.  Enfin: volop keus in al haar variaties.

De Vughtse wethouder, de heer A. van de Ven, zal om 13.15 uur in DePetrus het evenement feestelijk openen. Allen concerteren op vaste tijden van 4 x 40 minuten; in de tussenliggende pauzes van 30 minuten pendelt men te voet, op de fiets of per auto van locatie naar locatie van uw keuze. De vaste aanvangs-/speeltijden zijn: 13.30 u.; 14.40 u.; 15.50 u; 17.00 u.

 Reserveren is niet verplicht, men kan gewoon spontaan resp. op de bonnefooi komen luisteren en kijken. Wil men echter verzekerd zijn van een plaats dan is het handig om zich vooraf aan te melden. AANMELDEN kan (kies uit deze opties):

  1. via onze website: www.elbrimalefonds.nl 2. via de mail: [email protected] 3. telefonisch 073-6560659 (secretariaat)

Om vooraf een keuze te kunnen maken welk podium u wilt bezoeken kan men de  website raadplegen: www.elbrimalefonds.nl , daarop staat alle informatie en zijn er o.a. links naar CV’s van de musici met hun repertoire etc. etc.,

Voor deelname aan het speciaal ELBRIMALE-diner bij Landgoed Huize Bergen (18.15 u), reserveren vóór 3 oktober ([email protected]) of via 073-6580400;menu (ook vegetarisch): zie onze website); ook lunchen/dineren  bij Hotel Van der Valk ( 073-6587777 of bij Restaurant  In ’t Groene Woud  (073-6565382)  dient u zelf rechtstreeks aan te geven bij het restaurant van uw keuze. Genieten van een ELBRIMALE lekkernij in de Brasserie van Kasteel Maurick is eveneens aan te bevelen.

Ook een overzicht van de sponsors van dit muzikaal evenement treft men aan op de homepage onder het item “Sponsors ELBRIMALE MUSICALE – Vught 2019 ”; neem eens een kijkje en raadpleeg hun websites

Kom ~ luister ~ kijk en geniet;  en praat er nog eens lekker over na tijdens een diner  na afloop. Allen ~ jong en oud ~ zijn van harte welkom. Alle locaties zijn rolstoelvriendelijk.  Op iedere locatie staat een herkenbare donatiebus voor een vrijwillige en gewaardeerde bijdrage

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen