Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Vught! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Baba Ganoush Catering

Vanaf maandag 16-03-2020 bieden wij onze lekkere gerechten aan. Bestel voor 16:00 uur via: [email protected] of via whatsapp: 0685413427

Bezorg kosten: Tot 5km gratis bezorgen. Van 5 – 15 km €5,-

Het is prettig als je de bezorgtijd doorgeeft. Dan zorgen wij dat het op tijd geleverd wordt.

BABA GANOUSH CATERING | Baarzenstraat 25 b Vught | tel.: 06- 85 41 34 27 | www.babaganoushcatering.nl/

Kaatje Jans een beller is sneller

Ook deze week hebben we weer de allerlekkerste producten voor u. Om het u extra makkelijk te maken mag u ons ook even bellen en uw bestelling doorgeven. Wij zetten uw tasje dan gekoeld klaar zodat u snel weer verder kan. U mag ons ook mailen, [email protected]. We mailen u terug als uw tasje klaarstaat. Met PIN betalen is fijn.

Kaatje Jans | Raadhuisstraat 3c Vught | tel.: 073 – 656 053 43 | www.kaatjejansvught.nl

Animal Center

Animal Center doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je de nodige producten voor jouw huisdieren kan blijven kopen. Om jouw welzijn en het welzijn van de medewerkers niet in gevaar te brengen, geldt het volgende:
– Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel vóór de winkel als ín de winkel
– Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel en kom niet naar de winkel als je verkouden bent of griepklachten hebt
– Doe doelgericht boodschappen en koop niet meer dan je nodig hebt en aai geen dieren
– Volg altijd de aanwijzingen van het personeel en betaal contactloos (pin of mobiel)

Animal Center | De Schakel 12 Vught | tel.: 073 205 05 51 | www.animalcenter.nl

 

Aosteria Ciao Bella

Heb je zin in authentiek Siciliaans eten? De gerechten van Osteria Ciao Bella worden lokaal ambachtelijk deels door Italiaanse koks op Siciliaanse bodem voorbereid. Ze maken gebruik van verse, biologische en ecologische producten die ze zelf verbouwen in de directe omgeving. Zelf noemen ze het comfort food met een snufje ‘amore’: simpel, eerlijk en smakelijke gerechten: alsof je thuis bij ‘la mama’ eet. Dan kun je via de website bestellen om het eten te laten bezorgen of zelf op te halen.

Aosteria Ciao Bella |  Reutsedijk 4 Vught | tel.: 073 205 05 51 | www.osteriaciaobella.nl/

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen