Kinderopvang Onder de Pannen is er voor alle kinderen

Foto: Kinderopvang Onder de Pannen

Kinderopvang Onder de Pannen aan de van Sasse van Ysseltstraat 2 in Vught is een kleinschalig, flexibel en professioneel kinderdagverblijf, waar alle kinderen van harte welkom zijn. Ook kinderen die extra aandacht of ondersteuning nodig hebben.

Rob vertelt met veel enthousiasme en passie over zijn kinderopvang. “Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid. Hierdoor kunnen wij elk kind die om aandacht vraagt, verlegen is of ondersteuning nodig heeft, de aandacht geven die elk kind verdient.”

Onder de Pannen vangt ongeveer 250 verschillende kinderen per week op, verdeeld over 5 dagopvanggroepen en 2 BSO lokaties, begeleid door 24 pedagogisch medewerk(st)ers, opgeleid tot minimaal gespecialiseerd medewerkster niveau 4. “De ontwikkeling van de kinderen staat voorop. Daarom werken we met kleine groepen, bijvoorbeeld op de babygroepen, van maximaal elf kinderen, begeleid door drie medewerkers.  Zo kunnen eventuele aandachtspunten bij kinderen al in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en aangepakt. Op deze manier stimuleren wij de ontwikkeling van en halen het beste uit het kind.” En ook: “Ons streven is om van elke dag een feestje te maken voor de kinderen. Zo organiseren we in de zomervakantie altijd iets leuks. Iets wat de kinderen zelf graag willen. Midgetgolfen, of naar het circus.En bieden wij peutergym voor de kleinsten en sport BSO voor de oudere kinderen.”

Wat biedt Kinderopvang Onder de Pannen?

< Kinderopvang 0-4 jaar
< BSO en VSO 

Uniek is dat op alle basisscholen van Vught de kinderen gebracht, vanuit de VSO, en opgehaald worden om naar de BSO’s te gaan. Maar bij Onder de Pannen worden de kinderen ook gebracht naar en opgehaald van hun eigen vrijetijdsbesteding, zoals voetballen, zwemmen en muziekles. En dit zonder extra kosten.

Babygebaren
Als enige opvang in Vught werkt Kinderopvang Onder de Pannen met babygebaren. Daarmee ondersteun je de gesproken taal door middel van gebaren. Medewerkers Melissa en Suzan hebben hun diploma babygebarenspecialist gehaald. Als ouder kun je bij hen een speciale cursus volgen.

Wil je meer horen over de passie voor het vak en de visie op het grootbrengen van kinderen van Rob en zijn medewerkers?
Neem gerust contact op.

Contactgegevens
Kinderopvang Onder de Pannen
Van sasse van Ysselstraat 2
5262 HV Vught
Tel: 073-6564258
E. [email protected]
W. www.kinderopvangonderdepannen.net

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen