Open Inloop PvdA-GroenLinks via beeldverbinding

Foto: Pixabay

Op dinsdag 9 juni houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 u. een Open Inloop via een beeldverbinding. Iedereen is welkom !

Het houden van een gebruikelijke Open Inloop in een café is vanwege de coronabeperkingen op dit moment helaas nog niet mogelijk. Toch willen we graag in gesprek blijven met onze achterban en iedereen die iets met onze fractie wil bespreken. Daarom nodigen wij iedereen uit voor deze digitale Open Inloop.

Zoals gebruikelijk bespreken we tijdens onze Open Inloop de belangrijkste agendapunten van de raadvergadering van 11 juni. Het gaat hierbij o.a. om de invulling van een tijdelijke groenstrook op het Isabellaveld en over het verzoek van Stichting Elzenburg het beheer en de exploitatie van de sportzaal over te dragen aan de gemeente. Daarnaast is er volop gelegenheid  om eigen thema’s ter sprake te brengen en/of de fractie te bevragen op standpunten bij actuele thema’s.

Waar je normaal gesproken zonder kloppen aan kunt schuiven verzoeken wij je nu om je uiterlijk op de dag zelf even aan te melden bij onze fractievoorzitter Floor Bink per        e-mail via  [email protected]  of telefonisch via 06 45202085. Zij zal je dan laten weten op welke wijze je de beeldverbinding tot stand kunt brengen om deel te nemen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen