ANWB Automaatje is op zoek naar vrijwilligers

Foto: Welzijn

Hebt u een uurtje in de week over? Wilt u iets betekenen voor minder mobiele inwoners zodat zij kunnen blijven deelnemen aan het sociale leven?

Meldt u zich dan aan als vrijwilliger (chauffeur of planner) bij ANWB AutoMaatje en neem contact op met Margriet Jansen via tel. 073 20 68 140 (op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur) of via [email protected]. Zodra de coronamaatregelen dit toelaten, wordt u uitgenodigd.

Als vrijwilliger maakt u het mede mogelijk dat mensen er weer op uit kunnen en elkaar kunnen ontmoeten. Als chauffeur rijdt u, op verzoek, iemand naar bijvoorbeeld een activiteit, de kapper, een winkel of naar familie of vrienden. Planners zijn nodig om de ritten goed te regelen.

Interesse om chauffeur of planner te worden?
Laat het het alvast weten. Zodra de coronamaatregelen dit toelaten, wordt u uitgenodigd. U kunt contact opnemen met Margriet Jansen via tel. 073 20 68 140 (op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur) of via [email protected]. Voor meer informatie, kijk op de website van Welzijn Vught. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM, Welzijn Vught en de ANWB.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen