Het is hartverwarmend!

Foto: Vught voor Elkaar

De afgelopen tijd hebben verschillende organisaties de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat er allemaal nog wel kan in deze coronatijd. Verschillende werkgroepen zijn ontstaan om samen te kijken hoe we mensen die veel alleen zijn of hulp kunnen gebruiken, kunnen ondersteunen. 

De werkgroepen kijken naar mogelijkheden om mensen digitaal met elkaar in contact te brengen, creatieve activiteiten om mensen iets leuks te brengen, hoe we de mensen bereiken en praktische hulp zoals boodschappen doen.

Uit de werkgroepen komen activiteiten en deze zullen we iedere week in het Klaverblad plaatsen, zodat ook jij op de hoogte bent en mee kunt helpen.

Kaarten en tekeningen maken
Wil jij helpen met het maken van kaarten en tekeningen voor mensen die wel een gezellig berichtje kunnen gebruiken in deze coronatijd? Heb je deze kaarten of tekeningen gemaakt, lever ze dan bij de Charlotte van Beuningen stichting, Secretaris van Rooijstraat 17 in Vught. Zij zullen zorgen dat de kaarten en tekeningen bij de juiste mensen terecht komen.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel denken, ik wil ook wel helpen met een activiteit, geef je dan op. Dus wil jij mensen helpen om te leren digitaal met elkaar in contact te komen? Of heb jij een leuk idee om samen met kinderen te maken en langs te brengen bij mensen die weinig mensen zien? Of heb je andere creatieve ideeën? Laat het ons weten. Je kunt contact opnemen met Vught voor Elkaar Helpt! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op 06 – 518 666 60 of mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen