Hartverwarmend; beeldbellen en telefonisch koffie-uurtje

Foto: Vught voor Elkaar

Bij Hartverwarmend werken tal van inwoners en organisaties in Vught samen om te bedenken en te doen wat wel kan in Coronatijd. Wat kan wel? Oog hebben voor elkaar! Dit kan ook digitaal!

Nieuwsbrief Beeldbellen en telefonisch koffie-uurtje
In een speciale nieuwbrief wordt uitgelegd hoe je kunt beeldbellen met anderen; hoe je groepsgesprekken kunt houden per telefoon en een oproep om via beeldbellen samen te koken, een boekbespreking etc.

Telefonisch koffie-uurtje voor zes mensen
Iedereen kan zelf heel gemakkelijk en snel met Telebakkie! aan de slag. Ieder vanuit zijn eigen woning. Je hoeft geen ingewikkelde apps op je computer of telefoon te downloaden en de privacy is gewaarborgd. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon, een gemakkelijke stoel en een lekker bakkie koffie. Hoe werkt dit? Zorg dat iedereen op een afgesproken tijdstip klaar zit met koffie, iets lekkers erbij en een mobiele telefoon. De eerste beller moet een smartphone hebben om mensen toe te kunnen voegen aan het gesprek. Mensen met een vast nummer kunnen wel gebeld worden maar niet zelf een groepsgesprek starten.

Samen beeldbellen op thema!
Heeft u interesse op één of meer van de volgende online activiteiten? Laat het ons weten! We gaan dit samen met u opzetten.

  • Chefs online: de deelnemers kunnen live vanuit hun eigen keuken meedoen. De deelnemers maken de gerechten tegelijkertijd met elkaar.
  • Boek bespreken: samen online een gelezen boek bespreken.
  • Samen een spel spelen: de deelnemers kunnen online samen spelletjes spelen.

Heeft u interesse in een van deze ideeën? Of wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Of wilt u deelnemen? Neem contact op met: Welzijn Vught, [email protected] T: 073-6565350.

Wilt u meer weten over de actie van Hartverwarmend? Neem dan eens een kijkje op www.vughtvoorelkaar.nl/hartverwarmend

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen