Barbecueën met kwaliteitsvlees van Keurslager Jacobs

De zomer komt eraan en dat betekent dat veel mensen de barbecue weer tevoorschijn halen. Bij Keurslager Jacobs staan de medewerkers klaar met verschillende soorten lekker vlees én goede barbecue-adviezen.

Slager Bart Jacobs is zelf een groot liefhebber van barbecueën. “Barbecueën kan het hele jaar door, maar de meeste mensen doen het vooral als het mooi weer is. We hebben het gangbare assortiment voor het grillen, zoals hamburgers, worstjes en saté. Maar voor het echte barbecueën hebben we ook lekkere grote stukken vlees. Je kunt in principe alles op de barbecue klaarmaken, van buikspek tot lam of picanha. Het leuke is om een eigen draai te geven aan wat je op tafel zet. Van één groot stuk vlees eten is gezelliger. Met goede bijgerechten kan je dan met de smaak variëren. Zowel ikzelf als meerdere medewerksters barbecueën graag en we kunnen dan ook goed advies geven. Hopelijk mogen we snel weer meer bezoek ontvangen zodat het barbecueën echt gezellig wordt.”

Verantwoord vlees

Het vlees dat Jacobs verkoopt, komt van dieren die op een diervriendelijke manier worden gehouden. “De bedrijven die ons vlees leveren, hebben duurzame stallen en geen lange reistijden voor de dieren. Ons vlees moet lekker zijn, maar ook verantwoord voor dier en milieu. Wie kiezen heel bewust voor de leveranciers en weten precies waar we ons vlees halen. Ons varken komt van de Heyde Hoeve en wordt door onszelf helemaal klaargemaakt. Het rundvlees is Cromvoirts Weivlees en wordt speciaal voor ons klaargemaakt in een kleinschalig slachthuis. De kip is een Tante Door kip die leeft in ruime stallen en gegarandeerd antibioticavrij is.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen