Auto ramt muur Madeliefstraat in Vught

Foto: FPMB Bart Meesters

Een auto heeft zondagmiddag een muur aan gruzelementen gereden aan de Madeliefstraat in Vught. Door nog onbekende oorzaak ramde de auto de stenen muur op de hoek Wederiksingel met de Madeliefstraat in Vught.. Door het ongeval ontstond een grote ravage.

De bestuurder die het ongeval veroorzaakte bleek geen rijbewijs te hebben en er was dan ook sprake te zijn van Joyriding. De man bleek de auto zonder toestemming van een familielid te hebben meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De eigenaar van de auto wenste geen aangifte te doen vanwege de Joyriding.

Een groot gedeelte van de muur stortte door de klap in. Een ander gedeelte stond op instorten en werd door de politie afgezet met linten. Op een later moment zal ook de rest van de muur opgehaald worden. De kosten van de schade zullen op de veroorzaker verhaald gaan worden. Omdat de bestuurder reed zonder rijbewijs, zal de verzekering de schade niet vergoedde. De politie zal haar bevindingen delen met de verzekeringsmaatschappij. Het geheel trok flink wat bekijks van buurtbewoners. Naast dat de muur in stortte raakte ook de woning en een vijver beschadigd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen