Dode man gevonden in auto in Vlijmen

Er is woensdagochtend vroeg een dode man gevonden in een auto in Vlijmen. De politie houdt er rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden.

Het lichaam werd rond zeven uur woensdagochtend gevonden. De auto waar het lichaam in zat, stond geparkeerd voor een huis aan de Wilhelminastraat in Vlijmen. De twee mannen die zijn opgepakt, werden in de omgeving van de bewuste auto aangehouden. Over hun precieze rol is nog niets bekend.

Misdrijf
De omgeving van de Wilhelminastraat is afgezet met politielinten, er zijn witte schermen neergezet en de politie doet er onderzoek, zegt een woordvoerder. Er zijn politiewagens en busjes van forensische opsporing.

De auto waar de dode man in is gevonden, staat volgens een getuige op het terrein van het vrijstaand huis in de straat. In dat huis zou een organisatie voor arbeidsmigranten kantoor houden. Er wordt sporenonderzoek gedaan en er worden getuigen gehoord. Op de oprit van het huis staan mensen te kijken naar de agenten die rond de villa bezig zijn met het onderzoek.

Arrestatie
Een van de verdachten werd aangehouden toen hij het huis wilde binnengaan, zag een getuige in de straat. Hij werd tegengehouden door een agent en is in de boeien geslagen. Op een eerder moment was ook al een man opgepakt.

Tekst: Omroep Brabant.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen