Autobrand slaat over naar schuur en schutting in Haaren

Een autobrand is in de nacht van zondag op maandag overgeslagen naar een schuur en een schutting bij seniorenwoningen aan de Pastoor Verrijtlaan in
Haaren. Een geparkeerde auto stond volledig in brand en de brandwas reeds overgeslagen naar een schuur en schutting na aankomst van de brandweer. 

Een tweede auto die langs het brandende voertuig stond, kon tijdig worden weggereden maar raakte door de hitte wel zwaar beschadigd. De brandweer had de brand snel onder controle maar niet te min was de schade groot.

Het was niet de eerste brand in het Brabantse Dorp. De afgelopen maanden was er al vaker brand bij seniorenwoning in het Dorp. Bij een eerdere brand moesten bewoners van een seniorencomplex geëvacueerd worden. Opmerkelijk is dat deze branden telkens in de nacht van zondag op maandag plaats vinden en ook telkens rond hetzelfde tijdstip.

De politie heeft de brand van afgelopen nacht in onderzoek, en neemt ook de eerdere branden mee in haar onderzoek. Bij de brand raakte niemand gewond. De schrik bij de senioren zat er na de brand goed in.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen