‘Ouder worden en goed eten’

Foto: Ouder worden

Goed eten en contacten zijn belangrijk om gezond en gelukkig oud te worden. Weet u dat u in uw eigen buurt een betaalbare én vers bereide maaltijd kunt eten? Schuif eens aan voor een gezamenlijke maaltijd bij de Rode Rik, WZC Theresia, Huize Elisabeth, Leyenhof Helvoirt of Boswijk. De overheidsrichtlijnen worden hier op de voet gevolgd want uw gezondheid staat steeds voorop. Gezellig, samen eten!

Samen eten, gezond en gezellig

  • Elke dinsdagmiddag en donderdagavond geniet u in de Rode Rik van een vers gemaakte maaltijd. Vindt u het leuk om te bewegen én te lunchen, neem dan deel aan de Gezonde Combinatie. Of kom eens naar de lange eettafel voor een heerlijke lunch.

Tijdig aanmelden bij de Rode Rik, Van Sonstraat 49a of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur via 06 51 74 75 25 (Arno van der Lee).

  • Elke middag genieten van een 1-, 2- of 3-gangenmenu in het restaurant van Woonzorgcentrum Theresia en van Huize Elisabeth. Vooraf aanmelden bij de receptie van Theresia, Molenrijnselaan 48 of via 073 65 81 199. Of bij de receptie van Elisabeth, Sint Elisabethstraat 2 of via 073 65 83 399.
  • Kom ook eens naar (W)etenstijd in Huize Elisabeth of in WZC Theresia. Elke maand een gezellig avondje met een lekker diner en aansluitend een lezing. Of in de Vlasborch op zondagmiddag eens in de twee maanden een diner met aansluitend een muzikaal optreden. Aanmelden bij ABZ via 073 65 72 000 of bij de receptie van genoemde organisaties.
  • Mee-eten kan ook in restaurant Leyenhof Helvoirt. Elke dag van de week kunt u aanschuiven voor een warme maaltijd of driegangenmenu, met liefde gekookt. Loop even langs bij het restaurant Leyenhof aan Martinipad 3 of bel 0411 21 26 26.
  • Elke tweede en vierde dinsdag van de maand ‘Eten wat de pot schaft’ in Grand Café Van Neijnsel Boswijk, Laan van Voorburg 13. Een smakelijk driegangenmaaltijd, u bent vanaf 17.00 uur welkom. Vooraf aanmelden via 073 68 42 130.

 

Meer informatie: op bovenstaande adressen / telefoonnummers, of op hun websites.

 

Logo Ouder worden en goed eten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen