Jubileumvoorstelling Theatergroep Spring in Theater De Speeldoos

Foto: Theater De Speeldoos

Theatergroep Spring brengt haar nieuwe voorstelling: “Spring brengt de poppen aan het dansen!” Spelers en dansers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben samen toegewerkt naar een volwaardige voorstelling. Zaterdag 11 juni begint de voorstelling in Theater De Speeldoos om 19.30 uur en op zondag 12 juni zal dat zijn om 14.00 uur

In deze wervelende show laten onze spelers en dansers u genieten van het moois dat ze samen op de planken zetten. Een show vol eigenwijsheid, vele verrassingen, geluksmomenten en vooral heel veel plezier en gezelligheid.

Kaartverkoop
Voor de voorstellingen zijn kaarten te koop rechtstreeks bij Theater de Speeldoos. Dat kan via de website van de Speeldoos, zoek bij programma naar Spring of naar de data van de voorstellingen (11 en 12 juni). Ook zijn kaarten te koop aan de kassa bij de Speeldoos. Kaarten aan de kassa zijn verkrijgbaar op woensdagen tussen 11.00 en 16.00 uur.

Theatergroep Spring is meer dan theater alleen.
Theatergroep Spring is in 1990 opgericht door initiatiefneemster Ans Dam met als doelstelling spelers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid te geven mee te draaien in een volwaardig theaterstuk. Deze voorstellingen worden ieder jaar speciaal op de spelers geschreven.

Waarom
Omdat mensen met een beperking ook recht hebben om hun artistieke kwaliteiten voor het voetlicht te brengen en ze nog beter in hun kracht te zetten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen