Thomas en Cynthia Princée de trotse eigenaren van Kaatje Jans

Foto: Kaatje Jans

Ja! “Kaatje Jans is geopend!” riep 5 jarige Daan uit volle borst nadat hij donderdag 15 september om 8.45 uur met zijn broertjes Lars en Thijs het rode feestlint had doorgeknipt. Een feestelijke gebeurtenis in hartje Vught. Wat hebben ze hard gewerkt, Thomas en Cynthia Princée, de trotse eigenaren van de vernieuwde delicatessenwinkel aan de Raadhuisstraat 3E in Vught. Ze kunnen het zelf nog maar nauwelijks geloven maar het warme enthousiasme van hun klanten helpt wel mee om te gaan beseffen dat het écht gelukt is!

Op 1 maart 2018 namen ze de al bestaande kaatje Jans winkel over. Een gedurfde stap maar al snel bleek dat ze het beiden een mooie uitdaging vonden. De winkel liep goed, het was er gezellig druk. Meer personeel werd aangetrokken maar met het groeien van de winkel werd de ruimte te klein.

Toen het grote ING pand, 2 deuren verder vrijkwam, gaf dat aanleiding tot lange gesprekken. Zou het mogelijk zijn?  Maar er zou zoveel voor nodig zijn om dat te kunnen realiseren.. Eigenlijk leek het niet haalbaar. Maar een goed ondernemer moet niet bang zijn en Thomas en Cynthia besloten de sprong in het diepe te wagen.

Vanaf dat moment was de rust in huize Princée ver te zoeken. Lange avonden, urenlange digitale zoektochten, gesprekken, ideeën, tekeningen en ook natuurlijk tegenslagen. Maar die horen erbij en met behulp van deskundige adviezen en steun alom gingen ze door.

En nu op 15 september in de vroege ochtend gingen de deuren open van de prachtige vernieuwde winkel Kaatje Jans en de bijbehorende koffie en lunchcorner SJANS genaamd. Wat een warm welkom straalt deze winkel uit. De sfeervolle inrichting, mooie kleuren, ruime opzet en de verse producten als kazen, vleeswaren, wijnen, noten bonbons en zelfs een keur aan cadeautjes die met liefde voor U worden ingepakt. Het assortiment is uitgebreid met vers ambachtelijk vlees en maaltijden in samenwerking met slager Daan van Zoggel uit Berlicum.

De mogelijkheid om de vele producten en de befaamde borrelplanken bestellen kunt U inzien op de Site van Kaatje Jans : www.kaatjejansvught.nl

In de koffiecorner kunt u even een lekkere cappuccino drinken of een van de beroemde broodjes of salades eten. Gewoon even een rustmomentje gezeten onder een van de fenomenale wandposters terwijl de menukaart je toelacht. Achter in de winkel bevinden zich de toiletten voor de gasten van Sjans. Verder het magazijn, een kantoortje en eindelijk een echte kantine voor het zo hardwerkende personeel.

Natuurlijk moeten zij allemaal ook nog erg wennen met als gevolg dat er de eerste weken soms nog wat langere wachttijden zijn maar positief en kundig als ze zijn zal hun routine het snel weer overnemen. Thomas en Cynthia hebben hun plannen waargemaakt! Hun prachtige winkel is klaar om vele Vughtenaren en misschien wel daarbuiten te ontvangen die de eerste dagen al zo hartelijk kwamen feliciteren en zelfs Lars, Thijs en Daantje daarbij niet vergaten. De bloemenzee spreekt ook boekdelen.

Hartelijk gefeliciteerd Thomas en Cynthia! Heel veel geluk voor de toekomst en dank voor de prachtige aanwinst voor het centrum van Vught!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen