Familiefilm met pannenkoekenactie

Foto: Theater de Speeldoos

Op woensdag 26 april draait de familiefilm Vaiana (6+) in Theater de Speeldoos in Vught.

Vaiana is een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over en gaan op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

Familiefilm met pannenkoekenactie!
Het Betoverde Bos in Esch en Het Wonderbos in Cromvoirt bieden alle kinderen op vertoon van hun Vaiana woensdagmiddag filmkaartje van Theater de Speeldoos een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker aan! Dat is dus dubbel genieten! De pannenkoekenactie loopt tot eind mei 2017.

De Film Vaiana is te zien op woensdag 26 april om 14.30u uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 5,00 / jeugd t/m 12 jr € 3,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 11.30u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen