Open Huis Maurick College 11 februari 2023

Foto: Maurick College

Leerlingen uit groep 8 kunnen in februari kennis maken met het Maurick College. Op 11 februari vindt het feestelijke Open Huis van 10.30 uur tot 14.00 uur plaats op onze school en heten we jullie van harte welkom. Misschien loop jij wel weg met het Maurick College?

Leerlingen krijgen op het Maurick College de kans om hun ambities op diverse gebieden te verwezenlijken. Naast kennisoverdracht wordt er aandacht besteed aan talent ontplooiing. Waarschijnlijk zal dit samen met de fijne sfeer op school en het daltononderwijs bijdragen aan het feit dat de school zo in trek is. ‘Dalton’ houdt in dat leerlingen twee lesuren per schooldag zelf bepalen wat ze gaan doen. Leerlingen leren om kritisch naar hun eigen ontwikkeling en leerproces te kijken en worden zo goed mogelijk voorbereid op hun vervolgopleiding

Tweejarige brugperiode
Het Maurick College is een brede scholengemeenschap. Dat betekent dat er verschillende soorten brugklassen zijn: de vmbobasisberoepsgerichte leerweg, vmbo-kadergerichte/theoretische leerweg, vmbo-t/havo, havo/vwo en gymnasium. Dankzij de tweejarige brugperiode krijgen leerlingen op het Maurick College de kans om zich te ontplooien, waardoor ze in de tweede klas nog kunnen doorstromen naar een niveau dat het beste bij ze aansluit.

Bezoekadres:
Titus Brandsmalaan 1
5262 BS in Vught

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen