Teleurstellend voetbalweekend in Vught

Real Lunet en Zwaluw VFC kenden geen goed sportief weekend. Beide clubs verloren hun wedstrijd en moeten nog vol aan de bak in de laatste wedstrijden.

Zwaluw VFC speelde thuis tegen VCB, de club die één plaats boven de Vughtse club staat. Bij winst zou Zwaluw goede zaken doen om directe degradatie te voorkomen, maar de ploeg speelde niet best. Na twintig minuten kwam Zwaluw wel op voorsprong door een doelpunt van Jochem van Dinther, maar nog voor rust keerde VCB de wedstrijd al om. Door twee verdedigingsfouten gingen de Vughtenaren met een achterstand de rust in. In de tweede helft werd ook nog de 1-3 gescoord. Zwaluw heeft nu nog steeds een punt nodig om niet direct te degraderen. De nacompetitie kon sowieso niet meer ontlopen worden.

Real Lunet speelde een uitwedstrijd tegen LONGA en kwam daarin snel op voorsprong. Na het doelpunt van Richard van Rijn ging de ploeg achterover leunen en kreeg het zelf nog een aantal kansen. Dat leek lang goed te gaan. Door twee blunders achterin uit dode spelmomenten ging het in het laatste kwartier echter tot nog mis en ging LONGA er met de 2-1 winst vandoor. Nu zijn de laatste wedstrijden toch nog spannend. Real hoopt de klus volgende week tegen CHC te klaren.