Special voetbalteam Vught komt sterk voor de dag in Den Dungen

Foto: Move Vught

Koningsdag 2017 werd een sportief feest voor het Special Voetbalteam Vught. Na de wedstrijd voorafgaand aan de Vughtse derby heeft het S-team nu deelgenomen aan een heus toernooi.

Den Dungen werd het strijdtoneel voor onze voetballers. Sportclub Den Dungen heeft als traditie een 7 tegen 7 toernooi te organiseren op Koningsdag voor mensen met een beperking. De organisatie kwam te ore dat wij in Vught ook een Specialteam hebben en hebben ons uitgenodigd. Aangezien we in Vught pas sinds maart voetballen was het nog even spannend of we voldoende spelers hadden en of de spelers al klaar waren voor een heus toernooi. We hebben, na overleg met de spelers ingeschreven, want het enthousiasme was enorm! En in zo’n korte tijd lieten onze toppers ook nog eens zien dat ze in korte tijd veel hebben geleerd. Dat resulteerde in een gelijkspel en zelfs in een gewonnen wedstrijd. Aan het einde van het toernooi was er een penaltybokaal die ze helaas net niet gewonnen hebben, maar het plezier was enorm.

En na een dag hard werken was een lekker frietje en een colaatje een heerlijke afsluiter van zo’n geweldige dag. En niet alleen de spelers verdienen een dikke pluim, ook de aanwezige begeleiders die het team op een positieve en stimulerende wijze begeleidt. Het S-team is inmiddels een hecht team geworden, met aandacht en respect voor elkaar.

Lijkt het jou ook leuk om bij ons te komen voetballen? We kunnen nog steeds versterking gebruiken. Niet alleen op technisch gebied maar zeker ook voor de gezelligheid. Ben jij 16 jaar of ouder kom dan meedoen of gewoon eerst een keertje kijken. Meldt je aan via [email protected] (ook voor vragen) of kom een keer langs bij de training (donderdag 19.30-20.30 uur, SV. Real Lunet, De Kikvorsch 1, te Vught).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen