Komende zaterdag 1 april is het Repair Café Vught weer open

Foto: Repair Café

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 1 april. Het is geopend van 10.30 uur tot 15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van  Zorgpark Voorburg, vanaf de ingang van het Zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties aangenomen. Op deze zaterdag vinden er op het terrein vele ook andere activiteiten plaats. Komt dat zien!

Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten (geen magnetrons), kleding/textiel, fietsen en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een fietsband die geplakt moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht.

Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Reparatietechnieken gaan zo minder verloren. Het is leerzaam en gezellig. Elke maand worden er ongeveer 70 reparaties aangeboden, ongeveer 70% wordt gemaakt.

Kledingwinkel Hebbes is ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes op deze locatie is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen