Een bijzondere wandeling op landgoed Voorburg in Vught

Foto: Wandeling Voorburg

Komend weekend belooft het prachtig weer te worden. Ideaal om een heerlijke wandeling te maken over landgoed Voorburg. Elke eerste zaterdag van de maand, de komende maand dus op zaterdag 3 Juni a.s. start de wandeling om 11.00 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut, Onder de Watertoren in Vught. Op landgoed Voorburg vindt u o.a. lommerrijke lanen vol kastanje- en beukenbomen maar ook een kerkhof met graven voor religieuzen en cliënten.

Hier vindt u ook 21e eeuwse moderne architectuur naast statige gebouwen uit begin 20e eeuw en het verhaal van de geschiedenis en de ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein van Voorburg.

Al lopend over het prachtige landgoed Voorburg hoort en ziet u dit alles en nog véél meer als u meeloopt met één van onze gidsen. Hij/zij zal u meenemen in de natuur en cultuur van dit park en vertellen over wat er zoal gebeurt en gebeurd is op dit terrein.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912 of u kunt zich spontaan aansluiten bij de groep.  Kosten 2.50 Euro p.p.

Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Ook op andere dagen dan de zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren. Hopelijk tot spoedig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen