Musical Intermezzo breidt uit

Foto: Intermezzo

De actieve muziektheatergroep Musical Intermezzo uit Vught staat al meer dan 23 jaar garant voor kwalitatieve zangprestaties, pakkende optredens in de regio en om haar verrassende theaterproducties.

Een kleine groep zangers/zangeressen die steeds weer de uitdaging zoekt in het fenomeen meerstemmige zang in combinatie met theater. Dit doen ze op amateurbasis maar hen is al vaak het compliment gegeven dat zij een professionele uitstraling hebben en hun voorstellingen van een hoog niveau zijn. Uitdaging is er volop!

Als aanvulling zoekt Musical Intermezzo een alt, tussen 30 en 45 jaar,  die hen op korte termijn komt versterken. We zijn op zoek naar:

  • een alt met een poppy sound;
  • ook solistisch kan en wil performen;
  • een aantal jaren ervaring heeft;
  • beschikt over een krachtige stem.

De passie voor en het plezier in zingen, samen met een enthousiaste groep mensen, is zeker ook belangrijk. Na je reactie word je altijd uitgenodigd om auditie te komen doen.

Voor informatie én aanmelding kan je bellen naar 073-6566903 of stuur een mail naar [email protected]. Geert-Jan van den Heuvel kan je alles vertellen over wat Musical Intermezzo van je verwacht en wat jij van hen kunt verwachten. De site kan je alvast een eerste indruk van deze groep geven www.musicalintermezzo.nl

Voor informatie: (niet voor publicatie)
Geert-Jan van den Heuvel(voorzitter/PR)
Aert Heymlaan 18 5263 AB, Vught
073-6566903 06-22968396
www.musicalintermezzo.nl      [email protected]

Facebook:
http://www.facebook.com/MusicalIntermezzo

Bekijk ons op Youtube: Zanggroepvught Musical Intermezzo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen