Tijdelijke inzet belbus

Foto: Pixabay

Vanwege de afsluiting aan de Loonsebaan (Boslaan/Breautelaan) in Vught wordt in de periode van 29 mei t/m 16 juni door Buurtbus 207 een zgn. BELBUS ingezet.

In een eerder bericht van Buurtbus 207 is gemeld dat de route via het Moleneindplein komt te vervallen, waardoor het reizen per bus van Cromvoirt en de Lunettenlaan naar Vught (en vice versa) niet meer mogelijk is.

Om voor de passagiers de overlast te beperken en de dienstverlening enigszins in stand te houden, is in overleg met Arriva, de Gemeente Vught en het bestuur van de Buurtbus 207 besloten om tijdelijk een belbus voor de bewoners van Cromvoirt, woonoord Lunetten en Vught in te zetten.

De inzet en voorwaarden van deze belbus zal als volgt geschied
De passagier belt een dag van tevoren naar de planning van de belbus en geeft aan op welk tijdstip de betrokkene de volgende dag wil reizen.·Tevens zal de planning ook de retourrit bespreken en deze inplannen. Het betreffende telefoonnummer is  06 19 21 00 28.

De opstaphalten zijn:

o    Cromvoirt: garage buurtbus 207 (oude brandweerkazerne)
o    Woonoord Lunetten: bushalte Lunettenlaan
o    Vught: bushalte Moleneindplein

De kosten bedragen 3 euro voor een dagkaart zodat bij de haltes in Vught en Cromvoirt verder gereisd kan worden met lijn 8 respectievelijk lijn 207 en 239.·Er dient contant betaald te worden aangezien het gebruik van de OV kaart NIET mogelijk is. De belbus zal gereden worden door de vrijwilligers van Buurtbus 207.

De planning van de belbus heeft het recht de ritten over de dag zodanig in te plannen en te combineren om een juiste afstemming te krijgen tussen inzet chauffeurs en het aanbod van passagiers.

Bron: Buurtbus207

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen