Midzomeravond Lambertuspodium: Kom luisteren naar stadschroniqueur Eric Alink

Foto: Pixabay

Vrijdag 23 juni a.s. sluit het Lambertuspodium het seizoen af met de Midzomeravond. In de romantische setting van de tuin van de Lambertuskerk vertelt Eric Alink zijn verhalen, met een duidelijke “Bossche” inslag. Aanvang 20.00 uur.

Zomaar een avond om mee te maken en te genieten, van elkaar, van de avondwarmte en van het avondlicht. In de tuin onder de tent, de ontspannen sfeer ervaren. Drink iets en eet een hapje.

U bent van harte welkom. U kunt binnenlopen vanaf acht uur. Om half negen begint Eric met vertellen, afgewisseld door muziek en momenten om gezellig met elkaar in gesprek gaan. Ruim vóór middernacht sluiten we de avond af. Bij slecht weer zal dit evenement in de kerk plaatsvinden. Zelf een klapstoel meenemen en eventueel een warme trui.

Entree € 7,50 inclusief twee consumptiebonnen. Aanvang 20.00 uur. Helvoirtseweg 5, Vught.
Aanmelden mag, maar hoeft niet via: [email protected]

Eric Alink
Eric Alink is geboren in Den Bosch, waar hij ook woont en werkt. Hij studeerde Nederlands MO-A en journalistiek. Als freelancer schreef hij voor met name de Volkskrant. Vanaf eind jaren tachtig was hij als redacteur hoofdzakelijk aan culturele initiatieven verbonden, waaronder Theater Bis, Theaterfestival Boulevard en Uit-magazine. Als zelfstandig journalist en schrijver werkt hij vanaf 1996 voor media, overheden, non-profitorganisaties en bedrijfsleven.

http://www.lambertuskerkvught.nl/programma

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen