Vakantieconcert Harmonie Kunst en Vriendschap

Foto: harmonie

Traditiegetrouw geeft Harmonie Kunst en Vriendschap aan het eind van haar muzikale seizoen een vakantieconcert. Dit jaar vindt dat plaats op woensdag 5 juli in gebouw Rozenoord.

Vanaf 18.45 uur is er een presentatie van het Opstaporkest, Rappo Grande en het harmonieorkest. Het Opstaporkest is samengesteld uit leerlingen van de muziekschool. Net als voor het opleidingsorkest Rappo Grande is dit optreden een goede manier om de jonge muzikanten kennis te laten maken met samenspel. Bovendien kunnen ze laten horen dat er in de opleidingsfase al erg leuke muziek gemaakt wordt. Het harmonieorkest besluit de avond met een luchtig muziekprogramma. Tussendoor zullen ook de jubilarissen gehuldigd worden en wordt de Marinus Bijnen Trofee uitgereikt. Deze trofee wordt elke twee jaar uitgereikt aan iemand die zich uitzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging.

Met het vakantieconcert neemt Kunst en Vriendschap ook afscheid van gebouw Rozenoord. Vanaf volgend seizoen heeft het harmonieorkest haar thuisbasis in Theater de Speeldoos. Het vakantieconcert is voor iedereen gratis te bezoeken en hapjes en drankjes zijn aanwezig.

Info: www.harmonievught.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen