Oproep gastvrouwen/gastheren en baliemedewerkers NMKV

Foto: NMKV

Wil jij bijdragen aan een gastvrije ontvangst van de bezoekers van Nationaal Monument Kamp Vught? We zoeken vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw/-heer in het museumcafé op donderdag, vrijdag en af en toe in het weekeinde. Ook zoeken we versterking voor het team van baliemedewerkers.

Je werkt meestal samen met een andere vrijwilliger in diensten van 10.00 tot 13.30 uur of van 13.30 tot 17.00 uur; in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur.

De gastvrouwen en -heren serveren koffie, thee, fris en kleine snacks. Groepen komen op afspraak voor arrangementen met gebak of voor een lunch. Het museumcafé is elke dag geopend, ook voor wandelaars en fietsers.

De baliemedewerkers ontvangen de bezoekers, verkopen entreekaartjes en artikelen uit de museumwinkel en nemen de telefoon aan.

Een dagdeel per week
Wij vragen een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast ben je flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch e.o. Horeca-ervaring is voor het museumcafé een pré, maar zeker geen noodzaak.

We bieden een bescheiden reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Regelmatig organiseren we activiteiten voor vrijwilligers in en buiten het museum. Ruim 140 vrijwilligers zijn binnen de organisatie actief in verschillende functies. Samen ontvingen we in 2023 ruim 88.000 bezoekers,

Kennis maken
Ben je klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig én samen werken? Neem dan voor een persoonlijke kennismaking contact op met operationeel manager Liesbeth Prijt via [email protected] of (073) 6587016 (maandag t/m vrijdag).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen