Vernieuwde Albert Heijn Stationsstraat is donderdag geopend

Foto: AH

Het was donderdag gezellig druk in de Stationsstraat in Vught. Daar opende, na een flinke verbouwing, de Albert Heijn weer de deuren. De feeststemming zat er goed in, er was muziek en kinderen lieten zich schminken.

Klanten vinden het fijn dat de winkel weer open is en zijn blij met de moderne inrichting, het grotere aanbod en het nieuwe serviceplein. “We horen alleen maar positieve geluiden”, zegt supermarktmarktmanager Niek Traag. “Het is geweldig om te merken hoe enthousiast onze klanten zijn.”

Toen de winkel voor de verbouwing ging sluiten, bleef er een behoorlijke voorraad vers en diepvries over. Het waren producten met een totale waarde van circa  8.000 euro. “Die hebben we gedoneerd aan de Voedselbank Vught. Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien vinden we het fijn om op deze wijze dit goede doel extra te kunnen helpen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Stationsstraat 31 is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen