Terugblik op de 20e Bridge Drive Vught

Foto: Pixabay

De 20e editie van de Bridge Drive Vught 2017 ligt al weer ruim een week achter ons na een intense voorbereiding door een geheel vernieuwde projectgroep. We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Ook dit jaar waren de weergoden ons goed gezind en met een stralende zon konden we de deelnemers, 238 paren in totaal, van harte welkom heten bij Allescafé De Gereghthof in Vught. Om technische redenen verliep het ophalen van de loopbriefjes wat hectisch, maar met  toegeschoten hulp waren alle bridgers op tijd “en route”. Om 10.30 uur kon iedereen starten op de 1e locatie voor een ronde van 5 spellen.

In totaal waren 7 ronden gepland. Na een paar ronden werd genoten van een heerlijke lunch op de diverse locaties. Om c.a. 17.00 uur waren alle spellen gespeeld en verzamelden de deelnemers zich bij de Gereghthof.  Onder het genot van een drankje en met live-muziek op de achtergrond werd enthousiast gesproken over de die dag gespeelde spellen. Deze 20e editie stond in het teken van steun aan het project Mini-/Jeugdbridge voor de groepen 7/8 van de basisscholen. Om die reden was een Tombola georganiseerd. Met de gulle steun van onze Vughtse Middenstand konden de bridgers prachtige prijzen winnen. De opbrengst van de lotenverkoop gaat geheel naar het Mini-/Jeugdbridge.

De Tombola, alhoewel ietsjes te lang, was ook een leuke manier om te overbruggen naar de aansluitende officiële prijsuitreiking van de bridge-drive. Omdat het de 20e editie was, vond de organisatie het een leuk idee om de hoofdprijs uit te reiken aan het paar, dat op de 20e plaats was geëindigd. Voorts waren er mooie prijzen voor de nrs. 1 tm 10 en nog een paar leuke aanmoedigingsprijzen. De prijzen voor de drive waren ons belangeloos ter beschikbaar gesteld door bedrijven en organisaties, die al vele jaren heel sympathiek staan tegenover onze drive. De uitslag was de daarop volgende dag te vinden op de site van de Stichting Bridge Promotie Vught www.bridgevught.nl en eveneens op de site van de NBB.

Gerard Voermans, projectleider van de drive, memoreerde in zijn slotwoord de geweldige inzet van de in januari van dit jaar helaas overleden Ad Vekemans, die 18 jaar lang de kar heeft getrokken. Met een applaus voor Ad en met een dankwoord van Henk Bloemen, voorzitter van de stichting, kwam er een einde aan deze schitterende dag. Alle deelnemers worden volgend jaar weer op tijd uitgenodigd voor de 21e editie op de laatste zaterdag van augustus 2018. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, table officers, sponsors, horeca,  locaties en Vughtse Middenstand. We hopen dat we volgend jaar weer op jullie medewerking mogen rekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen