Danslessen voor volwassenen: Klassiek, Urban Dance en Follow Flow

Foto: StarsOnStage.nl.

Even lekker een uurtje knallen tijdens Urban Dance, heerlijk samen dansen bij de lessen Follow Flow of werken aan lenigheid en kracht tijdens de klassiek balletlessen. Het kan komend lesjaar allemaal bij StarsOnStage!

De klassieke balletlessen zijn laagdrempelige maar energieke en dansante lessen gebaseerd op (vloer)barre oefeningen van klassieke ballet, gericht op lenigheid, krachttraining door middel van ballet-, yoga- en pilatestechniek.

Lesdag & tijd: vrijdag 19.00u-20.00u

UrbanĀ  Dance | volwassenen
Popping, locking, hiphop fast, breakdance, hiphop new style, dancehall, house dance, hiphop ladystyle en lindyhop zijn stijlen die tijdens de Urban Dance lessen geleerd worden. Daarbij worden er ook uitstapjes gemaakt naar verwante stijlen als Afro jazz. Techniek, ritmegevoel, flow, dynamiek en expressie komen aan bod in de verschillende oefeningen die gedaan worden, maar plezier en ontspanning staan voorop. Even hoofd leeg en gewoon een uurtje lekker knallen!
Lesdag & tijd: dinsdag 20.30u-21.30u

Follow Flow
Niet teveel nadenken en lekker bewegen! Via toegankelijke oefeningen en dansen wordt er een bepaalde dansstijl of richting behandeld. Er komen verschillende stijlen aanbod als Modern, Jazz, Yoga en Afrikaanse dans. Follow Flow heeft vooral te maken met het volgen van de muziek en het ervaren van heerlijk samen dansen tijdens de les. Go with the flow!
Lesdag & tijd: donderdag 20.00u-21.00u

Locatie: Theater de Speeldoos. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.StarsOnStage.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen