Grote Najaarsproeverij Vughtse Wijnkoperij 1 oktober in de Lambertuskerk in Vught

Foto: Vughtse Wijnkoperij

De Vughtse Wijnkoperij houdt traditioneel in oktober haar Grote Najaarsproeverij. Daar worden alle nieuwe inkopen gepresenteerd. Dit jaar is gekozen voor voor een nieuwe opzet van de Proeverij.

De dag wordt georganiseerd op 1 oktober aanstaande in de Lambertuskerk in Vught.  De proeverij start om 13.00 uur met een Masterclass Salentein voor een beperkt aantal mensen.  Je kunt je hiervoor apart inschrijven. Er zijn geen kosten aan verbonden. De Masterclass wordt vanuit het huis Salentein verzorgd; diverse wijnen van dit mooie huis worden toegelicht en doorgeproefd. De Masterclass is op voorinschrijving. Er zijn geen kosten aan verbonden.
De proeverij volgt om 14.00 uur. 5 verschillende importeurs presenteren maar liefst 80 wijnen. Ook is er een tafel met Port & Madeira en zal ook een tafel door de Kaasstulp bemand worden. De proeverij is op inschrijving. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Om 17:30 uur wordt afgesloten met een Empty-the-Bottles diner, op inschrijving en tegen betaling vooraf van €45,00. Alle proefflessen vanuit de proeverij worden op tafel gezet, zodat deze met verschillende gerechten nog eens teruggeproefd kunnen worden! Mike Redding bereidt 8 gerechtjes passend bij de verschillende wijnen. Voor info en inschrijvingen [email protected] of 073 656 2455.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen