Het Lambertuspodium organiseert in samenwerking met de Kunststichting Vught Eten en Kunst

Foto: Lambertuspodium

Vrijdag 27 oktober a.s. kunt u weer genieten van een heerlijke driegangen-maaltijd, verzorgd door het Lambertuspodium met medewerking van het KOV en de KSV.

Jeanne Tax en Patrice Vermeer zijn dit jaar de gastsprekers tijdens Eten en Kunst. Zij vertellen aan het begin van de maaltijd en tussen de gangen door over hun werk en passie en tonen u hun werk.

In het kader van MtVD is er dit jaar ook een ‘voorprogramma’.  Degenen die willen zijn tussen 16.30 en 17.30 welkom in Kunstlokaal 4M, Kerkstraat 5. Hier is een expositie ingericht door 16 leden van het KOV,  geïnspireerd op Mondriaan en de Stijl. Jeanne Taks en Patrice Vermeer ontvangen u hier en geven uitleg over het ontstaan van deze werken. Om 17.30 uur loopt u vanaf deze locatie naar de Lambertuskerk voor het diner.

Jeanne Tax zoekt een samenspel met materialen om te komen tot assemblage-, conceptuele kunst en mixed-media. Haar beelden en composities zijn afgeleid van fantasieën, gebeurtenissen, gevonden voorwerpen, ambachtelijke beelden, tekst of thema’s. Het idee/concept is het startpunt, dan het ontwerp, daarna het materiaal om te komen tot het uitwerken-groeien van een beeld.

Patrice Vermeer: De natuur is haar grootste inspiratiebron. De olieverfschilderijen van Patrice tonen geabstraheerde landschappen. Voorbeelden hiervoor haalt zij uit haar vele foto’s. Met fragmenten uit haar foto’s transformeert zij deze, zodat er een nieuw beeld ontstaat. Patrice werkt graag met olieverf om daarmee structuren en texturen te creëren.

Wilt u meegenieten van deze “Kunst-Maaltijd” dan is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dat kan vanaf16 oktober per mail: [email protected] of telefonisch: 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30) tot uiterlijk woensdag 25 oktober 18.00 uur

Vrijdag 27 oktober Aanvang 18.00 uur, Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught Kosten: € 15,00, te voldoen bij binnenkomst.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen