Film: Lion (12+) met o.a. Nicole Kidman in Theater de Speeldoos

Foto: Theater de Speeldoos

Een emotionele reis van een jongen op zoek naar zijn familie.

Als 5-jarig jongetje komt Saroo Brierley per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta, wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden gaat Saroo op 30-jarige leeftijd op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Eet & Uit
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten bij restaurant Hemels of La Strada. Kijk voor meer informatie & reserveren op onze website.

 De film Lion is  te zien op dinsdag 24 oktober om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 5,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 11.30u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen