Longest night trail op zaterdag 16 december

Foto: Pixabay

Zaterdagavond 16 december is de 4e editie van de Longest Night Trail. Een ‘nachtloop’ voor hardlopers, een fakkeltocht voor wandelaars. De inschrijving is geopend.

Op de (bijna) kortste dag van het jaar vieren we het begin van de langste nacht omdat hierna de dagen weer gaan lengen. Tegen het donker met alleen een hoofdlampje verjagen hardlopers tijdens deze avond de duisternis. De Longest Night Trail is een evenement dat lopers aanspoort om hun hardloopschoenen ook tijdens deze donkere tijd aan te trekken en te blijven sporten.

De unieke 5, 10 of 15km routes zijn voor 95% onverhard en lopen door bossen en velden. Gegarandeerd spectaculair. Voor gezinnen een spannende fakkel(wandel)tocht. Toeschouwers kunnen genieten van een vuurshow onder genot van een (warm) drankje en hapje bij de Hotel de Kruishoeve (achter IJzeren Man). De eerste start is om 18.30 uur en we verwachten de laatste loper rond 20.30 uur over de finish. Ongeacht leeftijd, niveau of doel, er is een Longest Night Trail voor iedereen.

De organisatie heeft zich tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen een leuke, inspirerende sportieve avond te bezorgen. We nodigen iedereen dan ook graag uit om te komen kijken of deel te nemen aan de Longest Night Trail. Inschrijven kan tot 14 december voor 15 euro, op de avond zelf voor 17 euro.

Kenmerken:
– Ruim 500 hardlopers en 200 fakkeltochtlopers uit het hele land.
– Start en finish: Hotel de Kruishoeve, Kruishoeveweg 6, 5263 NM Vught (achter IJzeren Man!).
– Theatraal vuurspektakel bij de start..
– Drankje / hapje bij vuurkorf.
– Toegang is gratis.
– Iedere deelnemer heeft evenveel kans op een prijs!

Inschrijven

Sport, muziek, vuurspektakel, een beetje theater en veel gezelligheid. Ook voor de niet-lopers!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen