Cultuur na het Lunchuur bij het Lambertuspodium zondag 19 november

Foto: Lambertuspodium

Ja, u leest het goed: Cultuur na het lunchuur. We zijn afgestapt van de vrijdagmiddag lunchconcerten, en naar de zondagmiddag gegaan.

We hopen zo meer mensen de kans te kunnen geven  om deze bijzondere concerten bij te wonen. Zondag 19 november voor de eerste keer met pianomuziek, gespeeld door Ketevan Sharumashvili.

Ketevan speelt:
Domenico Scarlatti, sonatas k.213 en k.380
Johann Sebastian Bach, “Schafer können sicher weiden“ BMW 208
Ludwig van Beethoven, Sonata op. 110 As dur
Alexander Skriabin, Sonata Fantasy no 2
Franz Schubert/Franz Liszt, Ständchen S560 no7, Soiree de Vienne: Valse-Caprice no 6

Biografie Ketevan Sharumashvili:
Ketevan begon haar studie op twaalfjarige leeftijd aan het Paliashvili Muziek Gymnasium in Tbilisi. Twee jaar later won zij de Rubenstein Competitie in Parijs!

Ketevan studeerde in vier Landen: aan het Nationaal Conservatorium in Tiblisi, aan de universiteit voor muziek en theater in Hamburg, aan de hogeschool voor de kunsten in Zürich en aan het conservatorium van Amsterdam. In Amsterdam kreeg zij de nominatie ‘Speciaal Talent’ en werd haar een beurs toegewezen voor haar studie.

Zij kreeg les van Konstantin Sherbakov, Marian Migdal, Naum Grubert en Jan Wijn en volgede masterclasses bij Paul Badura-Skoda, Dmitri Alexeev, Klaus Hellwig, Anatol Ugorski en Boris Berman. Ketevan heeft veel internationale ervaring en speelde solorecitals in Georgië, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland

Cultuur na het Lunchuur bij het Lambertuspodium Zondag 19 november, aanvang 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 Koffie en thee staan voor u klaar! Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught  Entree:  € 7,50

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen