Open dag Lijfstijling ervaar “skin fitness”; unieke methode van huidverbetering

Foto: Lijfstijling Vught

Graag nodigt Lijfstijling u uit voor de Open Dag op vrijdag 16 maart 2017, van 13.00-21.00 uur. U bent van harte welkom op de locatie St. Elisabethstraat 52.

Deze open dag staat in het teken van de “LPG Endermolift”, oftewel: “skin fitness” voor de huid. In Vught en directe omgeving is LijfStijling de enige praktijk voor huidverbetering die deze doeltreffende behandeling biedt.

De behandeling is 100% natuurlijk. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd door deze behandeling. collageen: voor stevigheid van de huid elastine: voor soepelheid van de huid hyaluronzuur: voor volume en een betere vochtbalans

Dus: wilt u minder (expressie) rimpels? wilt u het verouderingsproces vertragen? wilt u af van uw onderkin? wilt u uw huid laten stralen? Of gewoon een ontspan moment voor uzelf?

Kom dan naar de open dag op 16 maart. Een huidtherapeute van LPG Nederland is die middag en avond aanwezig om u uitgebreid te informeren over deze behandeling. Ook worden er proefbehandelingen uitgevoerd, waar u een kijkje kunt nemen. (En indien er nog plaats is, ook ervaren).

Natuurlijk is er op die dag ook een interessante aanbieding!

Wilt u informatie over één van de diensten of behandelingen, zoals: Afvallen, Bewegen / E-Fit, LPG endermologie lichaamsbehandelingen, Cavitatie, dan kan dat natuurlijk ook.

Als extra is die dag Hélene Lemmens aanwezig van “Stijlvol in kleur. Jij op je mooist!” Bij haar kunt u terecht met allerlei vragen over kleur- en kledingkeuzes, stijlen, personal shopping, en zelfs kleding voor u speciaal op maat gemaakt!

Neem gerust een vriend(in), zus, moeder of uw partner mee.

Bel voor meer informatie: Annemiek van der Voort, 06-20299616 Tags: beautycavitatieE-Fithuidverbeteringlpgendermoliftlpgendermologieschoonheid

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen