Vughtse zwerfvuildag op 24 maart

Foto: PVDA/ Groen Links

Op zaterdagochtend 24 maart is de landelijke opschoondag. In Vught organiseert PvdA-GroenLinks dan voor de tweede keer de zwerfvuildag.

De partij heeft de organisatie van deze dag overgenomen, omdat de gemeente dit niet langer wilde organiseren. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen voor een schonere leefomgeving. Schrijf de datum vast in je agenda.

Voortzetting jaarlijkse zwerfvuildag
Eind 2016 beloofde PvdA-GroenLinks de Vughtse zwerfvuildag voortaan te organiseren. Fractievoorzitter Toine van de Ven: “Wij vinden de zwerfvuildag een te waardevolle activiteit om te laten verdwijnen.” Doordat de gemeente weer materialen zoals knijpers, handschoenen en vuilniszakken levert en het ingezamelde afval ophaalt, kan de partij de activiteit voortzetten. Dit jaar is ook afstemming gezocht met het Maurick College dat voortaan ook een zwerfvuilactie in haar lesprogramma heeft opgenomen.

Reserveer de datum
Nadere informatie over de startlocatie volgt nog. Deze en andere informatie wordt gepubliceerd op www.pvda-gl.nl/zwerfvuil. Aanmelden kan ook al via [email protected]. Dan zorgen we dat er voor iedereen voldoende materialen aanwezig zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen