Opgeven kan nog steeds voor Vughtse zwerfvuildag

Foto: PVDA/ Groen Links

Komende zaterdag 24 maart is de landelijke opschoondag. Vele vrijwilligers maken dan samen de buurt schoon en vragen daarmee aandacht voor de problematiek van zwerfvuil.

In Vught organiseert PvdA-GroenLinks voor de tweede keer sinds de partij de organisatie heeft overgenomen deze dag. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen voor een schonere leefomgeving.

Enthousiaste vrijwilligers
Ook dit jaar hebben diverse enthousiaste vrijwilligers uit Vught en Cromvoirt zich weer aangemeld om de eigen buurt schoon te maken. PvdA-GroenLinks is daar blij mee. “Natuurlijk is het absurd dat er elk jaar weer zoveel zwerfvuil ligt”, aldus fractievoorzitter Toine van de Ven. “Maar dat vele vrijwilligers even de handen uit de mouwen willen steken om hun eigen omgeving schoon te maken doet ons goed. Hopelijk maakt het mensen ook bewust dat zwerfafval een thuis heeft, namelijk de prullenbak.”

Aanmeldingen nog steeds welkom
De zwerfvuildag start dit jaar vanaf het Raadhuis aan het Leeuwensteinplein. Daar liggen alle materialen zoals handschoenen, vuilniszakken en knijpers al klaar. Vanaf 9:30 is iedereen welkom om binnen te lopen voor een kop koffie of thee. Om 10 uur start de zwerfvuildag. Rond twaalf uur wordt de dag weer samen afgesloten. Aanmelden kan nog via [email protected]. Dan zorgen we dat er voor iedereen voldoende materialen aanwezig zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen