Lichtstraat winnaar Vughtse Dance Battle 2018

Foto: MOVE Vught

Eén uur per week en dat slechts zes weken lang, dat was de voorbereidingstijd van de kinderen die deel hebben genomen aan de Vughtse Dance Battle.  Ze verdienen dan ook alle lof voor de prestaties die ze zondag 18 maart jl. hebben neergezet tijdens de 4e editie van de Vughtse Dance Battle.

Initiatiefnemer MOVE Vught is met samenwerkingspartner StarsOnStage inmiddels een goed geolied team. Vanuit publiek en de hulpouders waren er dan ook lovende woorden voor de organisatie.

Na een geweldige show met de zeven deelnemende scholen, jurycommentaar, gastoptredens, een super gave einddans en een zenuwslopende bekendmaking van de winnaar, waren het de kinderen van basisschool de Lichtstraat die de prijzen in ontvangst mochten nemen. Een beker, een wisselbeker en de cheque om Good Moves te openen werden uitgereikt door gedeputeerde van de provincie Henri Swinkels.

Vughtse Dance Battle 2018 werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Het Goudhaantje, Euronics Jan Hamers, Jumbo Vught, Theater de Speeldoos, StarsOnStage en MOVE Vught. Kijk voor de aftermovie op de facebookpagina’s van MOVE Vught of StarsOnStage of bezoek de websites www.movevught.nl of www.starsonstage.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen