Terugroepactie Lidl

Foto: Lidl Nederland

De firma TARGA GmbH waarschuwt voor het artikel “Haar- en Baardtrimmer SHBV 800 A1” van het merk “Silvercrest” en voert daarom uit voorzorg een terugroepactie uit.

De firma TARGA GmbH benadrukt dat het gaat om het artikel  “Haar- en Baardtrimmer SHBV 800 A1” van het merk “Silvercrest” met het artikelnummer 290952 (zie het typeplaatje op de onderzijde van het artikel). Het genoemde artikel is vanaf 18 november 2017 bij Lidl filialen en in de webshop verkocht.

Als gevolg van een productiefout kan een risico van brand- en ontploffingsgevaar tijdens het opladen of bij later gebruik niet worden uitgesloten. Het bedrijf TARGA GmbH verzoekt daarom alle klanten dringend het artikel niet meer te gebruiken en deze bij een van de Lidl filialen te retourneren. Vanzelfsprekend wordt de aankoopprijs terugbetaald. De firma TARGA GmbH biedt haar excuses aan voor het ongemak.

Voor eventuele vragen stelt Lidl Nederland GmbH haar klantenservice ter beschikking en kunt u contact opnemen van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 t/m 18:00 uur op telefoonnummer 020-7095039 of via e-mailadres [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen