Vrouw Holland 20 jaar Mannenhumor in een Vrouwenlichaam (reprise) in theater De Speeldoos

Foto: Roelof Bos

Vrouw Holland  is te zien op 21 april om 20.30 uur (v.a. 19.00u ladies night) in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 17,50 / CJP/65+ € 16,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 13.00u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak nemen

In ‘20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam’ blikt Vrouw Holland terug. Met hun ijzersterke stemmen laten ze de huidige tijd schijnen op gevoelige liedjes als ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’. Maar ook het ‘Schubertorgasme’, ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als ‘So you think you have a beperking’ en de ‘Tietenpoppenkast’ glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer. Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes, geen diva’s, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma.

De Groningse cabaretgroep Vrouw Holland stopt na twintig jaar met optreden. De formatie, die bestaat uit cabaretières Gabriëlle Glasbeek, Marieke Klooster en Karin Noeken en pianist Reinout Douma, maakt dit seizoen vol en houdt daarna op te bestaan.

It’s Ladies Night vanaf 19.00 uur!
In de foyer staan gezellige stands klaar met onder andere schoenen, slippers & accessoires van Van Leer & Meer, handlezen, pendelen, tarot leggingen, handgemaakte sieraden, creatieve kaarten, de mag-natuurlijk-niet-ontbreken Tupperware, mini proeverijen van o.a. Brouwerij Boegbeeld bekend van het Kut bier en De Wijnborch, een skin scan en visagie touch up door Vissers MV Beauty en kleding en accessoires van Yourfashion shop.

Deze ladies night is gratis toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor de voorstelling van Vrouw Holland

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen