Deun en Dender 2024: Opening van het Carnavalsseizoen op 2 november a.s.

17 sep , 16:17 Nieuws
deun en dender 2023 0067
Carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp organiseert op zaterdag 2 november 2024 het muziekfestival Deun en Dender voor de 40e keer. Tijdens dit evenement staat de verkiezing van het carnavalslied voor carnaval 2025 centraal.
Het motto voor aankomende carnaval luidt:  ’Ik ken d’r gin genoeg van krijgen’
Dit evenement zal plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum  Elzenburg, gelegen aan Lidwinastraat 12C te Vught. De zaal is open om 19.30 uur. De bekendmaking van de volgorde zal omstreeks 20.00 uur plaatsvinden en de aanvang van dit carnavaleske liedjesfestival is om 20.30 uur (genoemde tijden zijn onder voorbehoud).
Ook dit jaar hebben we de categorie: de ‘Gin Dender mar Deun Bokaal’. In deze categorie is het mogelijk om op een bestaande melodie een tekst te maken en dit tijdens Deun en Dender ten gehore te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar begeleiding door een blaaskapel. Uiteraard mag aan beide categorieën meegedaan worden.
Wil je je clubke inschrijven of je wil meer informatie dan kun je een mail sturen naar [email protected].  Marianne van de Avoird kan je alles over dit mooie evenement vertellen.
Gezien alle voorbereidingen voor dit evenement is de uiterste inschrijfdatum 1 oktober 2024. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan horen we dat graag. Het inleveren van de stukken (tekst en arrangement) is mogelijk tot 8 oktober 2024.
De organisatie hoopt op een grote deelname tijdens dit 4e lustrum.
Samen hopen wij er een gezellige, muzikale avond van te maken en daarmee het Dommelbaorzedurpse carnavalsseizoen te openen.