We gaan door in Helvoirt met ‘van Bewegen naar Dans’

18 sep , 7:34 Nieuws
img 7604
Dit jaar hebben we een goede start gemaakt in Helvoirt met een nieuwe beweegactiviteit. ABZ Vught en MOVE Vught hebben docente Meta de Zeeuw gevraagd of zij een beweegactiviteit wilde geven waarbij dans, bewegen en muziek centraal stond (maar waarbij mensen ook vanuit de stoel mee kunnen doen).
Dit geeft zij via de methode van ‘Switch2Move’. De beweegactiviteit draagt bij aan balans, behendigheid, kracht, coördinatie, flexibiliteit en houding. Ervaar wat dans en bewegen kan doen. Dansen zorgt voor vreugde en verbinding. Het is voor mannen én vrouwen, veelal 55+ en het is ook uitermate geschikt voor mensen met parkinson, dementie, MS of andere fysieke en/of mentale beperkingen.
Je kunt ook de hele les zittend vanaf de stoel of rolstoel meedoen. In Helvoirt (in het HelvoirThuis) gaan we vanaf vrijdag 27 september weer van start. Dit keer geen 8 lessen, maar 24 lessen. De les start om 10.30 uur en na een uurtje is er nog ruimte om samen een kopje koffie/thee te drinken. De kosten zijn € 105,- voor 24 lessen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via www.abzvught.nl of bel naar 073-6572000.