Loetje opent nieuw restaurant in Vught

08 apr 2023, 7:56 Nieuws
opening loetje vught 2023 061
Cees Ringelberg
Loetje opende opdonderdag 6 april haar deuren van een prachtig nieuw restaurant in Vught. Het restaurant is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Vanaf nu kunnen gasten uit Vught en omgeving hier optimaal genieten van de lekkerste biefstuk met jus en de warme gastvrijheid van Loetje. Cees Ringelberg was bij de opening van de partij.
Na lange tijd gesloten te zijn geweest, is de populaire locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch weer geopend. Decennialang was de locatie in de omgeving een begrip als restaurant en familiebedrijf In ’t Groene Woud en na een tijdperk van ruim 100 jaar maakt de locatie nu ruimte voor een van oorsprong ander familiebedrijf; Loetje.
Prachtig verbouwd
De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het pand zowel van binnen als van buiten te vernieuwen en te verbouwen naar het kenmerkende Loetje gevoel. Warm met verrassende huiselijke accenten en goed passend bij de groene omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, veel licht en een landelijke sfeer. Ook is er een uitbouw gerealiseerd, waardoor er binnen ruimte is voor ruim 200 gasten. Een gezellige plek om lekker neer te strijken voor of na een lange wandeling of fietsroute in de natuur. Aan de achterzijde van het restaurant is een groot terras met zicht op de groene omgeving van de Loonse en Drunense Duinen, waar je bij droog weer in alle rust kunt genieten van een lekker
drankje.